Ull er gull!

I Norge er vi veldig opptatt av å kle ungene våre i ull.  «Ull er gull» og «Det finnes ingen dårlig vær, bare dårlige klær» er godt etablerte uttrykk som begge handler om å kle seg rett for å være ute.  For ungene våre er så heldige at de er ute masse!  Så hva er greia med ull?

  • Ull isolerer både mot kulde og varme, og gir en jevn temperatur hele året.
  • Ull holder på varmen også når den er fuktig.
  • Ullens temperaturregulerende evne gjør man unngår å bli klam, noe som er spesielt gunstig for barn, som ikke alltid kan kle av og på seg selv etter hvert som temperaturen svinger i forbindelse med lek, svette og aktivitet.

Smart!

celavi

På Småfisk er vi veldig opptatt av kvalitet.  All ullen som vi selger fra CeLaVi er 100% merinoull.  Plaggene er Oeko-tex 100 sertifisert noe som betyr at de er garantert fri for skadelige kjemikalier og 100% non-mulesed som betyr at sauene har hatt det godt.

klaer

Ullplaggene fra CeLaVi er også myke og deilige med god strekk i.  Det er plagg som varer lenge og som passer lenge.  Vi liker også ull som tåler å bli brukt, og plaggene vi fører er vaskbare i ullprogram.

Og så er de utrolige fiiiine!  Vi elsker høstens nyheter!  Bare se!  Vi har tatt inn til baby og barn i størrelsene 60-130.  Hvilken liker du best?  🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *